• Pozovite polikliniku + 381 21 66 12 624
    + 381 66 66 12 624

Poliklinika Žikić D U prijatnoj atmosferi poliklinike Žikić D doočekuju Vas ljubazno osoblje i sve vrste medicinskih usluga iz sfere ginekologije i akušerstva. Poliklinika Žikić D između ostalog nudi veoma povoljne cene za jednodnevnu hirurgiju, konizaciju i LOOP eksciziju grlića materice. U poliklinici Žikić D obavlja se i labioplastika, odnosno korekcija malih usana, koja se radi iz estetskih i medicinskih razloga.

Upoznajte doktore

Dragan Žikić

Ginekolog

Dr Dragan Žikić rođen je 1967. godine u Bečeju. Medicinsku školu završio je u Novom Sadu. Nakon toga, stekao je diplomu Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i specijalizaciju iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Dr. Žikić je petnaest godina je radio na ginekološkom odeljenju Instituta za onkologiju Vojvodine, u Sremskoj Kamenici, gde je stekao veliko iskustvo u domenu ginekološke hirurgije. Sopstvenu ginekološku ordinaciju osniva 2016. godine u Novom Sadu.

Dr Dragan Žikić pruža sve ginekološke usluge: ginekološki i ultrazvučni pregled, kolposkopija, folikulometrija, intervencije radiotalasima i laserom, eksplorativna i evakuaciona kiretaža, biopsija grlića materice. Višegodišnje stručno iskustvo uz vrhunsku tehnologiju i posvećenost pacijentu prava je mera stručnosti i humanosti koja odlikuje njegov rad.

Dr Bojan Ćulibrk

Ginekolog - akušer

Dr Bojan Ćulibrk, lekar specijalista ginekologije i akušerstva rođen je u Bačkoj Palanci. Osnovnu školu završio u Baču,srednju školu, gimanziju Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu. Medicinski fakultet upisao je u Novom Sadu 1993. godine a diplomirao 2000. god.Završio školu rezervnih oficira na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu 2001.godine. Pripravnički staž obavljao u garnizonskoj ambulanti u Somboru od 2001. godine do 2002 godine u sklopu škole rezervnih oficira.

Specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva upisao na Klinici za ginekologiju i akušerstvo 2002. god. a zvanje specijaliste ginekologije i akušerstva stekao 2006. godine. U periodu od 2002.godine do 2006 godine stalno zaposlen u službi Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Bačkoj Palanci. Stalno zaposlen u Domu zdravlja Bačka Palanka od 2006 god. do 2009. godine u Dispanzeru za žene Doma zdravlja Bačka Palanka. Kao konsultant ginekologije i akušerstva radio u specijalnoj ginekološkoj bolnici Genesis od 2007. godine do 2010. godine.Od novembra 2011. godine do danas osnivač Poliklinike Bios lab u Bačkoj Palanci. Radio i kao konsultant u Domu zdravlja Bački Petrovac u periodu 2013 godine do 2015. godine.

Usavršavao se na brojnim domaćim i inostranim skupovima iz oblasti ginekologije, fetalne medicine i perinatologije. 2006 godine boravio u GAK Narodni front te uspešno prošao obuku iz kliničke citologije.Od 2007 godine do 2008 godine završio Nacionalnu školu kliničke citologije za patologiju cerviksa, vagine, vulve i kolposkopiju.

U periodu od 2008 do 2011 na odeljenju visoko rizičnih trudnoća GAK Narodni front uspešno prošao obuku iz interventnog ultrazvuka i invazivnih prenatalnih procedura (amniocenteze) pod mentorskim vođstvom prof.Miković Ž.

Usavršavao se iz oblasti fetalne ehokardiografije u Royal College of Obstetricians and gyneacologist u Londonu kao i na UCL Elizabeth Garrett Anderson Institut for Women Health London.

U sklopu edukacije o laboratorijskim procedurama u postupcima vantelesne oplodnje 2009. godine boravio u Nordica fertility Clinic u Kopenhagenu pod mentorstvom senior embriologa Mete Munk.

Govori engleski, ruski i francuski jezik.

Dr Bojan Ćulibrk pruža sve ginekološke usluge: ginekološki i ultrazvučni pregled, kolposkopija, folikulometrija, intervencije radiotalasima i laserom, eksplorativna i evakuaciona kiretaža, biopsija grlića materice. Višegodišnje stručno iskustvo uz vrhunsku tehnologiju i posvećenost pacijentu prava je mera stručnosti i humanosti koja odlikuje njegov rad.